NL | EN | DE


Vacature manager Productie

Manager Productie bij Cugla in Breda

 

Ben jij een gedreven en betrokken manager? Heb jij jezelf bewezen in de directe aansturing van productiemedewerkers? Ben jij daadkrachtig en weet je hoe je mensen het beste kan stimuleren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit ga je doen als manager productie
Als manager productie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een tweetal productieafdelingen (mortels en hulpstoffen). Het gaat hier in totaal om 12 personen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de productiedoelstellingen en -planning, alsmede de handhaving van de kwaliteitsnormen. Je zorgt voor de optimale inzet van mensen, machines en materialen t.b.v. een doeltreffende en efficiënte uitvoering. Indien zich problemen voordoen, zorg je voor een heldere analyse en neem je beslissingen waarbij je alles goed overziet. Je bent bedreven in proces- en organisatieverbeteringen, je vergeet hierbij niet om draagvlak te creëren in de organisatie en binnen je afdelingen. Je stimuleert, coacht en begeleidt de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsbezetting, opleidingen van de mensen en overige HR-werkzaamheden zoals verzuim.

 

Jouw profiel
Je bent een gedreven manager, consequent en betrokken. Je bent praktisch ingesteld en hebt een ‘hands-on mentaliteit’. Je bent in staat om prioriteiten te stellen en om besluiten te nemen. Je bent communicatief vaardig.

Dit staat er op je CV:

  • Een afgeronde technische HBO-opleiding, bijvoorbeeld HTS werktuigbouwkunde of procestechnologie; 
  • Minimaal 5 jaar directe leidinggevende ervaring in een productieomgeving;
  • Je hebt kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen; 
  • Belangrijke eigenschappen zijn: resultaatgericht, teamspeler, gestructureerd, kwaliteitsgericht, daadkrachtig en flexibel;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Breda en omgeving.  

 

Dit zijn wij
Beton sterker en beter maken. Korter kunnen we onze missie niet omschrijven. Al meer dan 40 jaar verstevigt Cugla de ruggengraat van de bouwwereld. Elke dag vertrouwen de betonmortel industrie, de betonproducten industrie en aannemers in de bouw op onze producten en profiteren ze van de technische knowhow en innovatiekracht van onze specialisten.

In ons hypermoderne laboratorium werken hoogopgeleide medewerkers met geavanceerde apparatuur voortdurend aan de ontwikkeling en kwaliteitsbewaking van maatproducten die bijdragen aan duurzame betonconstructies.
De hulpstoffen voor beton en de cementgebonden speciaal mortels worden op eigen productielocaties in Breda geproduceerd met state-of-the-art productiefaciliteiten. Ook onze ultramoderne productieprocessen zijn gecertificeerd.
Kernwaarden zijn: orde, netheid, kwaliteit en afspraak = afspraak.

Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden
Cugla biedt jou een uitdagende positie waarin jij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het resultaat van de onderneming. We zijn een gezonde, groeiende en innovatieve onderneming, met betrokken collega’s en een prettige werksfeer.
Naast een prima bruto maandsalaris, hebben wij een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!
Word je uitgedaagd door deze functie? Klik dan hier en solliciteer. 
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Ingenbleek, recruiter a.i. op nummer 06-43230578

 

Reageer op deze vacature


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
iRecruit verzorgt de werving!

 

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |