NL | EN | DE


Cementgebonden

Cugla is onder meer gespecialiseerd in complexe bouwkundige vraagstukken en ontwikkelt daarvoor geavanceerde maatwerkoplossingen. Onder de naam Cuglaton presenteert Cugla een compleet aanbod speciaalmortels. De Cuglaton Krimparme Gietmortels worden vooral toegepast in de woning- en utiliteitsbouw, en in weg- en waterbouwkundige projecten. Voor toepassingen onder koude omstandigheden maken steeds meer bedrijven gebruik van Cuglaton Cold. En in de wegenbouwsector hebben de Cuglaton Staalvezelmortels een ijzersterke reputatie dankzij de snelle uitharding en het toepassingsgemak. De Cuglacrete-betonreparatielijn tot slot is inmiddels uitgegroeid tot dé standaard bij betonreparaties. Alle Cugla-producten zijn CE- en KOMO-gecertificeerd.

Alle Cuglaton en Cuglacrete producten zijn BSB gecertificeerd en voldoen hiermee aan het bouwbesluit. Via onderstaande link kunt u het certificaat downloaden.

Certificaat BSB

Productgroepen

Cuglaton krimparme mortels


Cugla levert een uitzonderlijk breed assortiment speciaalmortels, zoals gietmortels, injectiemortels, hogesterktemortels, montagemortels, ondersabelingsmortels, konusmortels, troffelmortels en stelmortels voor de montage van zowel prefabbeton- als staalconstructies.

> Productoverzicht

Cuglaton Cold


Cuglaton Cold omvat een range gietmortels, stelmortels en montagemortels die speciaal geschikt zijn voor toepassingen bij lage temperaturen of voor toepassingen waarbij zeer snelle druksterkteontwikkeling is vereist. Bij temperaturen tussen 0 en 5 °C realiseren deze mortels na 18 uur een...

> Productoverzicht

Cuglaton Staalvezelmortels


Een snelle druksterkteontwikkeling van de voegovergangen is belangrijk om aan de eisen van bijvoorbeeld Rijkswaterstaat te kunnen voldoen. Cugla ontwikkelde onder de naam Cuglaton een productrange staalvezelmortels die (extreem) snel een druksterkte ontwikkelen tot de gewenste 30 N/mm2. ...

> Productoverzicht

Cuglacrete betonreparatiemortels


Cuglacrete is een complete lijn betonreparatiemortels. Deze lijn bestaat onder meer uit producten op basis van portlandcement en hoogovencement, en uit producten die uitermate geschikt zijn voor de voor- en nabehandeling van betonreparaties.

> Productoverzicht

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |