CUGLA

Concrete Solutions

BEKENT
KLEUR!

NIEUWE
VERPAKKINGSLIJN

Arbo- en milieuvriendelijk

Met onze nieuwe verpakkingen voor cementgebonden mortels bekennen we kleur aan onze afnemers, de bouwplaats én het milieu. De kleurcodering per productgroep en duidelijke gebruikspictogrammen zorgen allereerst voor visuele herkenning en vermindering van toepassingsfouten. Daarnaast zijn onze nieuwe zakken gemakkelijk te openen, hebben ze een goede grip en zijn ze stofarm te verwerken.

Ook het milieu profiteert mee. De zakken zijn namelijk van 100% recyclebaar PE gemaakt. Verder zijn er voordelen voor onze afnemers, want doordat de verpakkingen waterdicht en vochtbestendig zijn, zijn de mortels namelijk langer houdbaar en treedt er minder productverlies op. Tot slot wegen de zakken slechts 20 kilo: daarmee komen we tegemoet aan de roep van de bouw om de fysieke belasting terug te dringen. Zo maakt Cugla de bouw weer net iets schoner en veiliger.

Neem contact op

 • Gebruiksgemak

  Duidelijke kleurcodering per productgroep, heldere gebruikspictogrammen, eenvoudig te openen, goede grip.

 • Duurzaamheid

  Gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.

 • Economisch voordeel

  Minder productverlies, langer houdbaar.

 • Waterdicht

  Vochtbestendig.

 • Arbovriendelijk

  20 kg-verpakking (in plaats van 25 kg), stofarm te verwerken.

HELDERE KLEUREN per productgroep EN gebruiksPICTOGRAMMEN. HANDIG, WANT ZO PAKT U ALTIJD DE JUISTE ZAK

CUGLATON

Cuglaton Gietmortel

Cuglaton Gietmortel
Krimparme gietmortels verkrijgbaar in 1mm, 4mm, 5mm en 8mm, geschikt voor het vullen van kleine holten en ruimten tot het uitvullen van grote sparingen. Ook verkrijgbaar op basis van hoogovencement.

Stelmortel

Stelmortel
Krimparme cementgebonden mortels met thixotrope eigenschappen die speciaal zijn ontwikkeld voor het stellen van prefab betonnen elementen en het plaatsen van prefab betonnen elementen in een speciebed. In sterkteklassen K50 en K70.

Ondersabelingsmortel

Ondersabelingsmortel
Krimparme mortel, speciaal ontwikkeld voor het ondersabelen van staal- en betonconstructies. Eenvoudig met voegspijker of troffel aan te brengen. De mortel zakt niet uit zodat geen bekisting nodig is.

CUGLATONCOLD

Cuglaton Cold

Cuglaton Cold Een range gietmortels, stelmortels en montagemortels die speciaal geschikt zijn voor toepassingen bij lage temperaturen of voor toepassingen waarbij zeer snelle druksterkte-ontwikkeling vereist is.

CUGLACRETE

CuglaCrete

CuglaCrete Een complete lijn betonreparatiemortels met producten op basis van portlandcement en hoogovencement, en producten die uitermate geschikt zijn voor de voor- en nabehandeling van betonreparaties.

CUGLATONTT

Cuglaton TT

Cuglaton TT Krimparme, met staalvezel gewapende troffelmortels in de varianten Standaard, Supersnel en Xtreme. De mortels hebben een zeer hoge buigtreksterkte en zijn speciaal ontwikkeld voor voegovergangen waarbij een snelle sterkteontwikkeling vereist is. Ook bij lagere temperaturen.

impressie van de Aanleg van de productielijn voor de nieuwe verpakking

ARBO- EN MILIEUVRIENDELIJK

CUGLA HELPT U GRAAG VERDER

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze cementgebonden mortels en de nieuwe verpakkingen. Bent u benieuwd naar de voordelen? Neem dan contact op met Cugla.