NL | EN | DE


Cuglaton windmillgrout

Cuglaton windmillgrout

Cuglaton windmillgrout: hoogwaardige mortel voor de bouw van windmolens

Cuglaton windmillgrout 1 en 5 mm zijn speciaal ontwikkeld voor het ondergrouten van ankerplaten en moeten bestand zijn tegen een zeer hoge vermoeiingsbelasting. De combinatie van druk- en buig-/treksterkte voor windmolenparken wordt aangetoond middels testcertificaten. Dubbelman & Zn past deze hoogwaardige mortel naar tevredenheid toe op verschillende windmolenparken.

 Optimalisatie van het verpompen van mortels

De firma Dubbelman & Zn is een van de weinige gespecialiseerde bedrijven in Nederland op het gebied van ondergrouten van windmolens. Dubbelman en Cugla werken al een aantal jaar samen om de techniek van het verpompen van deze mortels te optimaliseren. Daarbij wordt gekeken naar de diverse applicatietechnieken en de vloeikracht van de mortel in de praktijk. De combinatie van de jarenlange ervaring van Dubbelman & Zn samen met de hoogwaardige windmillgrout van Cugla, zorgt voor een optimaal resultaat.

Succesvolle test

Cugla heeft met succes de hoogwaardige cementgebonden speciaal mortels getest conform  CEB-FIP-model, code 90. De testen zijn uitgevoerd door het Gottfried Wilhelm Leibniz Universtät Hannover, Institut für Baustoffe. De rapporten zijn op aanvraag beschikbaar. Neem hiervoor contact op met uw Cugla contactpersoon.

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |