NL | EN | DE


Injectiemortel EN 447 en KOMO-gecertificeerd

Cugla heeft een nieuwe injectiemortel voor het vullen van spankanalen ontwikkeld die voldoet aan de Europese EN 447 norm.

Op verzoek van leden van de VVbN, de Vereniging Voorspanbedrijven Nederland, heeft Cugla een nieuwe injectiemortel voor het vullen van spankanalen ontwikkeld die voldoet aan de Europese norm EN 447. De injectiemortel is als eerste in zijn soort ook KOMO-gecertificeerd. Om deze mortel KOMO-gecertificeerd te kunnen leveren, heeft Cugla Kiwa BMC verzocht de BRL 1904-1 cementgebonden mortels uit te breiden met de productgroep injectiemortels conform EN 447.

Voordelen voor spanbedrijven
Deze nieuwe ontwikkeling is het antwoord van Cugla op de huidige situatie in de praktijk, waarbij vaak wordt gewerkt met een aparte combinatie van cement en een zakje hulpstof. De nieuwe injectiemortel levert veel voordelen op voor spanbedrijven: de injectiemortel is niet alleen erg gemakkelijk in het gebruik, hij garandeert ook een constante kwaliteit. Cugla is er erg trots op dat het als eerste producent in Nederland een injectiemortel conform EN 447 met KOMO-certificaat op de markt brengt. 

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |