NL | EN | DE


Investeren in duurzame logistiek

Investeren in duurzame logistiek

Vanwege de toegenomen vraag heeft Cugla afgelopen ­zomer geïnvesteerd in een nieuwe vrachtwagen. Er is gekozen voor een wagen die aan de strengste milieueisen voldoet: de DAF CF Euro 6.

Chauffeur Tini de Rooij van transportbedrijf Embregts rijdt al bijna 25 jaar exclusief voor Cugla. Hij is lovend over zijn nieuwe truck, die hij qua techniek ‘indrukwekkend’ noemt. De aanschaf van de DAF CF Euro 6 betekent ook een ­nieuwe stap in de service van Cugla. De vrachtwagen maakt het mogelijk om overal in Nederland producten te leveren. Zelfs op de Tweede Maasvlakte, waar alleen vrachtwagens met Euro 6 worden toegelaten.

 

Op het juiste moment op de juiste plaats

Net als de andere vrachtwagen is ook de nieuwe truck van Cugla uitgerust met een kooiaap. Die zorgt ervoor dat de chauffeur op elke locatie zelfstandig kan lossen. Tini: ‘Soms moet ik op drie of vier verschillende plekken op de bouwplaats zijn. Daar rijd ik dan met mijn kooiaap naartoe. De lege pallets neem ik direct mee, dus we houden de bouwplaats ook nog schoon.’

Met de nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagen en de ­kooiaap is Cugla optimaal uitgerust om op het juiste ­moment op de juiste plaats te leveren.

 

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |