NL | EN | DE


Nieuwe collega

Nieuwe collega

Mark van Hulten stelt zich voor

Mark van Hulten is in dienst getreden bij Cugla om het bestaande verkoopteam te versterken. In zijn rol als Business Development Manager gaat Mark zich richten op de mogelijkheden van “hulpstoffen op maat”. Hoe sluiten de hulpstoffen zo goed mogelijk aan bij de wensen en de strategie van onze klanten. Dat is een continu proces en wordt steeds belangrijker mede door de veranderingen op het gebied van grondstoffen.

Mark over zijn rol bij Cugla

“Toen ik met Cugla in contact kwam voor de functie van Business Development Manager werd ik direct enthousiast. Mijn motto: klanten willen niet kopen, maar klanten willen geholpen worden. Dit sluit naadloos aan bij de filosofie van Cugla.

Op jonge leeftijd ben ik de betonwereld ingerold. Naast mijn werk heb ik diverse opleidingen gevolgd, zoals HEAO Bedrijfskunde, HTS Bouwkunde en natuurlijk de opleidingen van de Betonvereniging. Zo ben ik betontechnoloog en betononderhoudskundige en daardoor een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.

Ik geloof in een prettige samenwerking met mensen en bedrijven, altijd gericht op de lange termijn. Het R&D Center, de kwaliteit van de producten en de specialistische kennis van de collega’s zijn de voornaamste redenen dat klanten kiezen voor Cugla. Ik hoop u snel te ontmoeten.”

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |