NL | EN | DE


NIEUWE VERPAKKINGSLIJN

NIEUWE VERPAKKINGSLIJN

Met onze nieuwe verpakkingen voor cementgebonden mortels bekennen we kleur aan onze afnemers, de bouwplaats én het milieu. De kleurcodering per productgroep en duidelijke gebruikspictogrammen zorgen allereerst voor visuele herkenning en vermindering van toepassingsfouten. Daarnaast zijn onze nieuwe zakken gemakkelijk te openen, hebben ze een goede grip en zijn ze stofarm te verwerken. Ook het milieu profiteert mee. De zakken zijn namelijk van 100% recyclebaar PE gemaakt. Verder zijn er voordelen voor onze afnemers, want doordat de verpakkingen waterdicht en vochtbestendig zijn, zijn de mortels namelijk langer houdbaar en treedt er minder productverlies op. Tot slot wegen de zakken slechts 20 kilo: daarmee komen we tegemoet aan de roep van de bouw om de fysieke belasting terug te dringen. Zo maakt Cugla de bouw weer net iets schoner en veiliger. 

 

 • Gebruiksgemak 
  Duidelijke kleurcodering per productgroep, heldere gebruikspictogrammen, eenvoudig te openen, goede grip. 
 • Duurzaamheid 
  Gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.
 • Economisch voordeel 
  Minder productverlies, langer houdbaar.
 • Waterdicht
  Vochtbestendig.
 • Arbovriendelijk
  20 kg-verpakking (in plaats van 25 kg), stofarm te verwerken.HELDERE KLEUREN PER PRODUCTGROEP EN GEBRUIKSPICTOGRAMMEN. HANDIG, WANT ZO PAKT U ALTIJD DE JUISTE ZAK.


Cuglaton Gietmortel

Krimparme gietmortels verkrijgbaar in 1mm, 4mm, 5mm en 8mm, geschikt voor het vullen van kleine holten en ruimten tot het uitvullen van grote sparingen. Ook verkrijgbaar op basis van hoogovencement.

Stelmortel
 
Krimparme cementgebonden mortels met thixotrope eigenschappen die speciaal zijn ontwikkeld voor het stellen van prefab betonnen elementen en het plaatsen van prefab betonnen elementen in een speciebed. In sterkteklassen K50 en K70.

Ondersabelingsmortel

Krimparme mortel, speciaal ontwikkeld voor het ondersabelen van staal- en betonconstructies. Eenvoudig met voegspijker of troffel aan te brengen. De mortel zakt niet uit zodat geen bekisting nodig is.

Cuglaton Cold

Een range gietmortels, stelmortels en montagemortels die speciaal geschikt zijn voor toepassingen bij lage temperaturen of voor toepassingen waarbij zeer snelle druksterkte-ontwikkeling vereist is.

CuglaCrete

Een complete lijn betonreparatiemortels met producten op basis van portlandcement en hoogovencement, en producten die uitermate geschikt zijn voor de voor- en nabehandeling van betonreparaties.

Cuglaton TT

Krimparme, met staalvezel gewapende troffelmortels in de varianten Standaard, Supersnel en Xtreme. De mortels hebben een zeer hoge buigtreksterkte en zijn speciaal ontwikkeld voor voegovergangen waarbij een snelle sterkteontwikkeling vereist is. Ook bij lagere temperaturen.


Impressie van de aanleg van de productielijn voor de nieuwe verpakking.


CUGLA HELPT U GRAAG VERDER.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze cementgebonden mortels en de nieuwe verpakkingen. Bent u benieuwd naar de voordelen? Neem dan contact op met Cugla. 

Stuur een e-mail naar info@cugla.nl of bel: +31 76 541 06 00

 

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |