NL | EN | DE


Project in the spotlights

Project in the spotlights

Project in de spotlights: spoorviaduct Marsweg Zwolle

Heijmans Span- en verplaatsingstechnieken (HSVT) heeft de Cuglaton Injectiemortel EN447 ingezet op het project NoorderSpoort te Zwolle, locatie Marsweg Kunstwerk 2. Deze mortel is speciaal ontwikkeld om spankanalen na het spannen te injecteren.

Cuglaton Injectiemortel EN447 is een fabrieksmatig vervaardigd mengsel, samengesteld uit cement, toeslagmaterialen, hulpstoffen, eventueel vulstoffen en een expansie-bevorderende hulpstof waardoor de krimp in de plastische fase wordt gecompenseerd. Op de bouwplaats hoeft de Cuglaton Injectiemortel EN447 alleen nog met de juiste hoeveelheid water aangemaakt te worden.

Specialisten werken samen

Heijmans Span- en Verplaatsingstechnieken (HSVT) is een van de weinige, specialistische bedrijven in Nederland die het injecteren van spankanalen beheerst.

De correcte vullingsgraad wordt verkregen door enerzijds het toepassen van de juiste mortel en anderzijds de juiste manier van aanmaken en verwerken van de Cuglaton Injectiemortel EN447.

HSVT en Cugla werken al jaren samen om kennis te delen, technieken uit te wisselen en continu te zoeken naar nog betere mogelijkheden voor het beste resultaat.

Cugla heeft de Cuglaton injectiemortel EN447 voor het vullen van spankanalen speciaal ontwikkeld en voldoet aan de Europese norm EN447 en is als eerste in zijn soort KOMO gecertificeerd. Napersen overbodig

Op dit project hebben de specialisten van HSVT en Cugla, met de Cuglaton Injectiemortel EN447, voor opdrachtgevers en toezichthouders aangetoond dat zonder napersen een goede vullingsgraad wordt gerealiseerd.

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |