NL | EN | DE


Terugblik op een succesvolle InfraTech

Terugblik op een succesvolle InfraTech

Van 15 tot en met 18 januari 2019 nam Cugla deel aan de 13e editie van de InfraTech in Rotterdam Ahoy. Met een bereik van maar liefst 22.503 bezoekers is de InfraTech hét kennisplatform van de infrabranche. Op deze beurs lieten we opdrachtgevers, aannemers, ingenieurs en toeleveranciers kennis maken met onze producten en nieuwste ontwikkelingen.

 

Paving Plast 2500 serie

Een belangrijke ontwikkeling binnen ons assortiment is onze nieuwe hulpstof voor de betonproductenindustrie: Paving Plast 2500 serie. Deze hulpstof hebben we speciaal ontwikkeld voor de toepassing in aardvochtig beton. Paving Plast 2500 serie zorgt voor een snellere sterkteontwikkeling en geeft een robuuster mengsel.

 

Cuglacrete

Naast de Paving Plast 2500 serie presenteerden we tijdens de InfraTech ons complete betonreparatiepakket Cuglacrete. Dit uitgebreide pakket bestaat uit 22 verschillende reparatieproducten die zijn gecertificeerd op basis van KOMO/NEN-EN 1504. De reparatiemortels van dit pakket zijn beschikbaar op zowel portland- als hoogovenbasis en zijn uit voorraad leverbaar.

 

Cuglaton TT Staalvezel Excellent

Tot slot toonden we tijdens de InfraTech aan dat Cuglaton TT Staalvezel Excellent geschikt is voor het maken van voegovergangen. We goten de staalvezelmortel speciaal voor deze beurs in een voegovergang en het resultaat hiervan demonstreerden wij aan de bezoekers van onze stand. Cuglaton TT Staalvezel Excellent onderscheidt zich doordat deze mortel makkelijk mengbaar én hoogvloeibaar is.

 

Voegovergang InfraTech 2019

 

Wij kijken terug op vier geslaagde dagen en willen de organisatie en alle bezoekers van onze stand hartelijk danken.

 

Benieuwd?

Wilt u meer weten over bovenstaande producten? Klik dan op onderstaande links:

Paving Plast 2500 serie

Cuglacrete

Cuglaton TT Staalvezel Excellent

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |