NL | EN | DE


Beton sterker en beter maken. Korter kunnen we onze missie niet omschrijven. Al meer dan 40 jaar verstevigt Cugla de ruggengraat van de bouwwereld. Elke dag vertrouwen de betonmortelindustrie, de betonproductenindustrie en aannemers in de bouw op onze producten en profiteren ze van de technische knowhow en innovatiekracht van onze specialisten.

Concrete
solutionsOnze technici en adviseurs staan aan de basis van de meest vooruitstrevende bouwprojecten in de Benelux.

Elke dag streven wij ernaar om beton nóg beter en sterker te maken met onze hulpstoffen. Dat doen we al meer dan 40 jaar. Cugla is specialist in de ontwikkeling en productie van hulpstoffen voor beton en cementgebonden speciaalmortels. Ons streven? De bouwwereld met onze hoogwaardige producten toekomstbestendiger maken. Want het kan altijd sneller, efficiënter en voordeliger.

Concrete knowledge & facilities

Kennis is het fundament van ons marktleiderschap. Onze activiteiten zijn erop gericht onze voorsprong vast te houden en uit te bouwen.

Het succes dat we in de afgelopen 40 jaar hebben bereikt is niet vanzelf gekomen en zal ook nooit een vanzelfsprekendheid worden. Klantgerichte research & development was, is en blijft een cruciale succesfactor. Vanaf het begin hebben we continu geïnvesteerd in ons laboratorium, in onze productielocaties, in onze mensen en in onze kennis.

In ons hypermoderne laboratorium werken hoogopgeleide medewerkers met geavanceerde apparatuur voortdurend aan de ontwikkeling en kwaliteitsbewaking van maatproducten die bijdragen aan duurzame betonconstructies. Onze producten ondergaan daarbij de strengste controles: alle Cugla-producten zijn dan ook CE- en/of KOMO-gecertificeerd. De hulpstoffen voor beton en de cementgebonden speciaalmortels worden op eigen productielocaties in Breda geproduceerd met state-of-the-art productiefaciliteiten. Ook onze ultramoderne productieprocessen zijn gecertificeerd.Onze nieuwe producten ontstaan op eigen initiatief en op basis van marktvragen.

Om onszelf en onze producten te blijven verbeteren en marktconform te houden, zoeken we structureel contact met constructeurs, leveranciers en overheid. Door onze kennis te delen en te toetsen, dragen we heel concreet bij aan kwaliteitsverbetering en vernieuwing in de branche. We onderhouden intensieve contacten met internationale kennisinstellingen en volgen ontwikkelingen op de voet. Die vertalen we naar concrete behoeften van onze klanten.

Concrete support

De wijze waarop wij werken en zijn georganiseerd stelt ons in staat onderscheidende service te bieden.

Onze account- en productmanagers zijn nauw betrokken bij elk project en geven ondersteuning bij zowel de keuze, de toepassing als de verwerking van onze producten. Is het project complex? Dan komen we naar de bouwlocatie voor advies en technische begeleiding.

Service betekent bij ons maatwerk tot op de millimeter. Al in een vroeg stadium denken we mee over de ideale oplossing voor bouwer en bouwwerk. Altijd staat daar druk op: financiële druk, constructieve druk en vaak tijdsdruk. Die combinatie van factoren vraagt steevast om flexibiliteit. En daar zijn we op ons best: snel schakelen over korte lijnen, om het onmogelijke mogelijk te maken.

Cugla besteedt in haar service ook veel aandacht aan de logistieke afhandeling van elke opdracht. Het transport van onze producten verzorgen wij in eigen beheer. Zo hebben onze klanten maximale zekerheid in het tijdig en op het afgesproken moment leveren van de bestelde producten. Bij tijdkritische projecten zorgen wij ervoor dat de planning tot op de minuut is afgestemd op de wensen van onze klanten. Als het nodig is leveren we 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dat spreekt voor zich.

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |