NL | EN | DE


Groninger Forum

Opdrachtgever:
Gemeente Groningen

Engineering / bouw:
BAM Utiliteitsbouw

Producten Cugla:
CUGLATON COLD Montagemortel
CUGLATON COLD Stelmortel K70
CUGLATON COLD Gietmortel 4 mm

Ze kennen de kwaliteit van Cugla

In het voorjaar van 2013 schoof Cugla aan tafel bij de inkoper van bouwbedrijf BAM die de bouw van het Groninger Forum uitvoeren. Rayonmanager Gert van der Vegt (Noord-Nederland): "We werken heel regelmatig samen met BAM. Op basis van de eisen in het bestek hebben we een advies uitgebracht. BAM kent de kwaliteit van Cugla. Dat scheelt. En we steken veel energie en tijd in de begeleiding van dit project. Dat geeft wederzijds vertrouwen."

In eerste instantie kreeg Cugla opdracht om de mortel te leveren voor het ondergieten van de prefabkolommen in de parkeerkelder. Van der Vegt heeft ter plekke bij de eerste levering advies gegeven over het aanmaken en verwerken van de mortels. 

CuglaCrete en Cuglaton Cold

Vervolgens kwam er nog een verzoek: de buitenwanden van de parkeerkelder waren in het werk gestort; hier en daar moesten kleine reparaties worden uitgevoerd. Na inspectie heeft Van der Vegt geadviseerd welke reparatiemortel uit het CuglaCrete pakket het beste kon worden toegepast. Om de bouw ook in de wintermaanden te garanderen, zijn ook mortels uit de Cuglaton Cold reeks toegepast. Bekijk meer gerelateerde projecten:

» Heiwerk Windpark Noordoostpolder
» Nieuwbouw PI Zaanstad

» Toon alle projecten

Wil je meer informatie over dit project en de rol van Cugla?

Neem contact op met Gert van der Vegt

Cugla BV | Postbus 3477, 4800 DL Breda Rudonk 11, 4824 AJ Breda | 076 541 06 00 |