Spring naar content

Cuglaton
verpakkingslijn

 • Gebruiksgemak

  Duidelijke kleurcodering per productgroep, heldere gebruikspictogrammen, eenvoudig te openen, goede grip.

 • Duurzaamheid

  Gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.

 • Economisch voordeel

  Minder productverlies, langer houdbaar.

 • Waterdicht

  Vochtbestendig.

 • Arbovriendelijk

  20 kg-verpakking (in plaats van 25 kg), stofarm te verwerken.

HELDERE KLEUREN per productgroep EN gebruiksPICTOGRAMMEN.
HANDIG, WANT ZO PAKT U ALTIJD DE JUISTE ZAK

CUGLATON

Cuglaton GietmortelCuglaton Gietmortel
Krimparme gietmortels verkrijgbaar in 1mm, 4mm, 5mm en 8mm, geschikt voor het vullen van kleine holten en ruimten tot het uitvullen van grote sparingen. Ook verkrijgbaar op basis van hoogovencement.
StelmortelStelmortel
Krimparme cementgebonden mortels met thixotrope eigenschappen die speciaal zijn ontwikkeld voor het stellen van prefab betonnen elementen en het plaatsen van prefab betonnen elementen in een speciebed. In sterkteklassen K50 en K70.
OndersabelingsmortelOndersabelingsmortel
Krimparme mortel, speciaal ontwikkeld voor het ondersabelen van staal- en betonconstructies. Eenvoudig met voegspijker of troffel aan te brengen. De mortel zakt niet uit zodat geen bekisting nodig is.

CUGLATONCOLD

Cuglaton Cold

Cuglaton Cold
Een range gietmortels, stelmortels en montagemortels die speciaal geschikt zijn voor toepassingen bij lage temperaturen of voor toepassingen waarbij zeer snelle druksterkte-ontwikkeling vereist is.

CUGLACRETE

CuglaCrete

CuglaCrete
Een complete lijn betonreparatiemortels met producten op basis van portlandcement en hoogovencement, en producten die uitermate geschikt zijn voor de voor- en nabehandeling van betonreparaties.

CUGLATONTT

Cuglaton TT

Cuglaton TT
Krimparme, met staalvezel gewapende troffelmortels in de varianten Standaard, Supersnel en Xtreme. De mortels hebben een zeer hoge buigtreksterkte en zijn speciaal ontwikkeld voor voegovergangen waarbij een snelle sterkteontwikkeling vereist is. Ook bij lagere temperaturen.